Contact

Contact

Get in Touch

Hey! Wil je kletsen of heb je een vraag?
Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon:

06-24386498

Email

laura@proefhetleven.nl

Veelgestelde Vragen

Intuïtief eten is een proces dat je helpt los te komen van externe regels en (aangeleerde) gedachten over eten, je lichaam en bewegen. Het helpt je afstand te nemen van eetregels en oordeel. Door intuïtief eten leer je te eten vanuit honger en verzadiging, smaak en plezier. Jup, plezier! Bij intuïtief eten en leven luister je naar je instinct & intuïtie, je emoties & gevoel én je rationele denken & gezond verstand. 

Lees meer over intuïtief eten op mijn blog.

Link naar opleidingen en bijscholing: https://www.proefhetleven.nl/opleiding-en-bijscholing/

 

ntuïtief eten is voor iedereen. Het is een krachtige manier om het gevoel en vertrouwen in je lijf terug te krijgen. Echter, als je op dit moment worstelt met een eetstoornis dan raad ik je aan eerst professionele hulp te zoeken. 

De content en tools in deze academy is ontworpen om mensen met een voorgeschiedenis van chronisch diëten en eetproblemen te helpen om vrede te sluiten met eten en hun lichaam. Ben je al verder in je herstel en heb je groen licht van je hulpprofessionals, dan ben je van harte welkom!

Heb je vragen hierover mail dan naar laura@proefhetleven.nl

Forever! Ebooks en andere tools kan je direct downloaden, die staan dus op je computer. Doe je mee met een online cursus? Dan heb je onbeperkt en voor de rest van je leven toegang tot de cursus.

Door het contactformulier in te vullen of te mailen naar laura@proefhetleven.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Contact

Proef het leven

Laura van Etten-Elting

Sint Jorisveld 41

4849CK Dorst

laura@proefhetleven.nl

0624386498

Kvk: 74218182